Legújabb munkáink és minden napjaink, csak hogy teljes képet kaphass rólunk. :-)

Nálunk már készülnek a matricák a fagyi szezonra

Legyen szó színes, vagy éppen fekete fehér matricákról, mi mindent megteszünk azért, hogy maximális minőséget adjunk át ügyfeleinknek, mindezt pedig rövid határidővel. A legjobb hatást minőségi alapanyagokkal és gyári Roland festékkel érjük el, valamint a különleges formák sem okoznak számukra problémát, hiszen nagy formátumú nyomtatók nyomtatás után forma vágásra is képes. Ha valóban egyedi és minőségi megoldásra vágysz, válaszd a fényes, vagy éppen a matt vinylt, amelynek köszönhetően az általad forgalmazott termékek is maximálisan egyedivé tehetőek.
A nagyobb mennyiségű nyomtatott és vágott matricák legyártása kapcsán azért nekünk is szükségünk van néhány napra, viszont ha folyamatos teljesítést vállalunk és szerződést kötünk, remek darab árakkal köszönjük meg ügyfeleinknek a bizalmat.
Amit viszont sosem szabad elfelejteni, hogy megrendeléskor előre tudunk kell, hogy pontosan hová is kerülnek a matricák, hiszen kültérre teljesen más anyagokat kell használnunk, mint beltérre.
A vinyl pedig egy igen sokszínű anyag, éppen ezért használható magában, vagy éppen laminálva, emellett pedig táblára kasírozva minőségi reklám felületté válhat. Kisebb szóró ajándékok, vagy éppen autó dekoráció kapcsán pedig egy mágnes lapra kasírozzuk fel a nyomatokat, amely ezek után bármilyen fémes felületen könnyedén ott marad.

Bővebben

Molinó készítés minden mennyiségben!

Ha egy olyan reklám eszközre van szükségünk, amely könnyedén ellenáll az időjárás viszontagságainak, mindenképp a ponyva lehet a tökéletes választás. Nem csak azért, mert igen nagy méretben is készülhetnek, de ezen kívül éveken keresztül tökéletesen helyt állnak. Azonban amikor leadásra kerül hozzánk egy nyomdakész anyag, mindenképp érdemes minden apró részletet leegyeztetni, hiszen csakis így lehet tökéletes a végeredmény. Ha pedig a meglévő elképzeléseket kell megvalósítani, abban is segítünk. :-) Az általunk készített nyomatok minden esetben gyári (Roland) festékekkel készülnek, így az élénk színek és a tartósság jellemzi a munkáinkat. Attól függően, hogy hova kerülnek ki a nyomatok, kérheted konfekcionálással (ringlizéssel) a nyomtatást, valamint ha tartós ideig lesznek kifeszítve, érdemes pluszban vissza hajtást is kérni. A molinók néhány csavar, vagy éppen gyors kötöző segítségével bárhová könnyedén rögzíthetőek, akár rövidebb, akár pedig hosszabb ideig. Ha pedig folyamatosan más és más helyszínre tesszük ki őket, szintén nem kell aggódnunk a nehézségek miatt. Mivel bármikor összehajtható, így a tárolása sem igényel túlságosan nagy helyet, azonban fontos, hogy ezt mindig minőség romlás nélkül tegyük. Egy, vagy két oldalas nyomtatás is megoldható, azonban ilyenkor érdemes kollégáinkkal folyamatosan egyeztetni, pontosan azért, hogy a legmegfelelőbb alapanyagra nyomtassunk.
Ha pedig úgy döntesz, hogy a molinókat egy házfalra, vagy éppen tűzfalra feszítenéd ki, érdemes dekoros kollégáink segítségét kérni, hiszen a minőségi helyszíni szerelés szintén a molinó élettartamát hosszabbíthatja meg.

bgigpg

Bővebben