Nálunk már készülnek a matricák a fagyi szezonra

Legyen szó színes, vagy éppen fekete fehér matricákról, mi mindent megteszünk azért, hogy maximális minőséget adjunk át ügyfeleinknek, mindezt pedig rövid határidővel. A legjobb hatást minőségi alapanyagokkal és gyári Roland festékkel érjük el, valamint a különleges formák sem okoznak számukra problémát, hiszen nagy formátumú nyomtatók nyomtatás után forma vágásra is képes. Ha valóban egyedi és minőségi megoldásra vágysz, válaszd a fényes, vagy éppen a matt vinylt, amelynek köszönhetően az általad forgalmazott termékek is maximálisan egyedivé tehetőek.
A nagyobb mennyiségű nyomtatott és vágott matricák legyártása kapcsán azért nekünk is szükségünk van néhány napra, viszont ha folyamatos teljesítést vállalunk és szerződést kötünk, remek darab árakkal köszönjük meg ügyfeleinknek a bizalmat.
Amit viszont sosem szabad elfelejteni, hogy megrendeléskor előre tudunk kell, hogy pontosan hová is kerülnek a matricák, hiszen kültérre teljesen más anyagokat kell használnunk, mint beltérre.
A vinyl pedig egy igen sokszínű anyag, éppen ezért használható magában, vagy éppen laminálva, emellett pedig táblára kasírozva minőségi reklám felületté válhat. Kisebb szóró ajándékok, vagy éppen autó dekoráció kapcsán pedig egy mágnes lapra kasírozzuk fel a nyomatokat, amely ezek után bármilyen fémes felületen könnyedén ott marad.

Nyomataink pedig egyedi kérésre nagyobb színterheléssel nyomtatjuk, ennek köszönhetően pedig akár a fotó minőségű plakátok, vagy éppen matricák legyártása is megoldható. Az általunk használt anyagok pedig tökéletesen vízállóak, ennek köszönhetően pedig folyadékok csomagolására, címkézésére is tökéletesek lehetnek.