Molinó készítés minden mennyiségben!

Ha egy olyan reklám eszközre van szükségünk, amely könnyedén ellenáll az időjárás viszontagságainak, mindenképp a ponyva lehet a tökéletes választás. Nem csak azért, mert igen nagy méretben is készülhetnek, de ezen kívül éveken keresztül tökéletesen helyt állnak. Azonban amikor leadásra kerül hozzánk egy nyomdakész anyag, mindenképp érdemes minden apró részletet leegyeztetni, hiszen csakis így lehet tökéletes a végeredmény. Ha pedig a meglévő elképzeléseket kell megvalósítani, abban is segítünk. :-) Az általunk készített nyomatok minden esetben gyári (Roland) festékekkel készülnek, így az élénk színek és a tartósság jellemzi a munkáinkat. Attól függően, hogy hova kerülnek ki a nyomatok, kérheted konfekcionálással (ringlizéssel) a nyomtatást, valamint ha tartós ideig lesznek kifeszítve, érdemes pluszban vissza hajtást is kérni. A molinók néhány csavar, vagy éppen gyors kötöző segítségével bárhová könnyedén rögzíthetőek, akár rövidebb, akár pedig hosszabb ideig. Ha pedig folyamatosan más és más helyszínre tesszük ki őket, szintén nem kell aggódnunk a nehézségek miatt. Mivel bármikor összehajtható, így a tárolása sem igényel túlságosan nagy helyet, azonban fontos, hogy ezt mindig minőség romlás nélkül tegyük. Egy, vagy két oldalas nyomtatás is megoldható, azonban ilyenkor érdemes kollégáinkkal folyamatosan egyeztetni, pontosan azért, hogy a legmegfelelőbb alapanyagra nyomtassunk.
Ha pedig úgy döntesz, hogy a molinókat egy házfalra, vagy éppen tűzfalra feszítenéd ki, érdemes dekoros kollégáink segítségét kérni, hiszen a minőségi helyszíni szerelés szintén a molinó élettartamát hosszabbíthatja meg.

bgigpg

 A molinó másik nagy előnye, hogy teljes egészében vízálló, mosható, így pedig ha egy bizonyos idő után koszosnak látjuk, némi vízzel és egy hagyományos ronggyal bármikor újjá varázsolhatjuk. Lényegében a molinó egy alacsony áron megvásárolható, olyan marketing eszköz, amely kifejezetten a minőségi és feltűnő reklámok tökéletes eszköze lehet.