A nyomtatott marketing eszközök mellett az online világban is otthon vagyunk!

Célunk, hogy olyan teljes körű szolgáltatást nyújtsunk, amelynek köszönhetően minden marketinges problémát megoldhatsz egy helyen. Indítsd most vállalkozásodat, vagy éppen készítsünk új arculatot egy már meglévő szolgáltatás mellé, biztos lehetsz abban, hogy a maximális figyelmet fordítjuk a projektre.


Fontosnak tartjuk, hogy egyszerre több területen is jelen legyen céged, éppen ezért a hagyományos nyomdai megoldásoktól kezdve egészen a profi internetes megjelenésen át mindenben segítünk, így elkészülhetnek céged új névjegykártyáit és szóró anyagait, de emellett tanácsot adunk azzal kapcsolatban is, hogy a közösségi médiában milyen módon érdemes kommunikálnod. Ha pedig egy új web lapra van szükséged, az sem probléma, hiszen ezen a téren is minőségi megoldásokat nyújtunk. Manapság már a nyomtatott média mellett a világhálón is fejlődni kell, így meglévő web oldalad teljes keresőoptimalizálásában is segítünk.


Mindannyian egyet érthetünk abban, hogy a kommunikáció az egyik legfontosabb eszköz, amelyet a munka világában arra használunk, hogy ügyfeleket szerezzük. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen benyomást keltünk egy névjegykártyával, vagy éppen egy szórólappal, így mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden egyes munkánk a vevői elképzelések alapján készüljön el, emellett pedig a maximális marketing tudással legyen tökéletes az eredmény.Mivel pedig a vállalkozásunk külseje is legalább ennyire fontos, éppen ezért a közterületi reklám eszközök elkészítésében is otthon vagyunk. Legyen egy tábla, vagy éppen egy molinó, biztos lehetsz abban, hogy minőségi alapanyagokat használunk, így nem csak a külső lesz tökéletes, de valóban tartós lesz minden nagy formátumú nyomat, amely nálunk készül.

Válassz tehát a legnépszerűbb termékeink közül:

  • Szórólap
  • Névjegykártya
  • Kupon füzet
  • Céges bemutatkozó anyag

És még számtalan színes és fekete fehér nyomat.
Emellett pedig a lakossági megrendeléseket is maradéktalanul teljesítjük, így fénymásolunk (színes és fekete fehér), fényképeket nyomtatunk, egyedi fényképes ajándék tárgyakat készítünk (bögre, puzzle, póló, egérpad, nyakpánt, hógömb, plüss mackó, baba előke, stb.).

A nagy formátumú nyomtatás területén pedig igen széles az alapanyag választék, ennek köszönhetően pedig csak a képzelet szabhat határt!
Nyomtatunk egyedi méretben, valóban rövid határidővel:

  • Molinót
  • Matricát
  • Egyedi fényképpel ellátott vászon képet
  • Papír plakátot
  • Roll-Up-ot
  • Nyomtatható tapétát.

Mivel pedig matrica vágást is vállalunk, így az egyedi feliratok sem okoznak problémát. Üzlet dekorációk teljes kivitelezését is vállaljuk, akár világító dobozzal és habbetűvel egyedivé és feltűnővé téve minden felületet.