Kivitelezés

Az általunk legyártott nyomatokat házhoz szállítjuk, igény esetén a dekorációkat helyszínen applikáljuk, pontosan azért, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

A grafikai tervezés a gyártás után következik minden esetben az elkészült munka átadása. A digitális nyomtatás széles körű alapanyag kínálattal rendelkezik, ennek köszönhetően pedig komplett szolgáltatást biztosítunk.

Ha szükséges, a legyártott névjegyeket, szórólapokat, egyedi fotóval ellátott ajándéktárgyakat postázzuk, igény esetén házhoz szállítjuk. Fontos, hogy minden esetben pontosan egyeztessük, hogy hová is kell kiszállítanunk a nyomatokat, hiszen így tudjuk tartani az előre megadott határidőket.

Amennyiben pedig nagy formátumú nyomtatásról van szó, akár próba nyomatokat is készítünk, így maximális elégedettséggel tudunk számolni a teljes dekoráció átadása után. A kisebb és a nagyobb mennyiségben készített nyomatok helyszíni dekorálását is vállaljuk, ennek köszönhetően pedig teljes üzlet dekorációkat is készítünk.

Az egyedileg kialakított világító dobozokat, vagy éppen habbetűket is felszereljük, azonban ehhez mindenképp szükség van az adott felület előkészítéséhez, amelyről a helyszíni felmérés alkalmával egyeztetünk.

Mivel pedig hozott táblára is dolgozunk, így valóban kedvező áron tudjuk átalakítani egy régebbi üzlet dekorját, vagy éppen egy kirakati elem külsejét.