Gyártás

A nyomdai anyagok kapcsán tudjuk, hogy mennyire fontosak a határidők, így mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezeket maximálisan tartsuk.

Legyen nyomdakész anyag, vagy éppen egy olyan elképzelés, amelyet nekünk kell megvalósítani, biztos lehetsz abban, hogy nem csak a tervezés, de a gyártás kapcsán is maximális minőséget garantálunk.

Mivel pedig folyamatosan magas minőségű alapanyagokkal dolgozunk, így hosszú távon sem lesz probléma sem a kültéri nyomatokkal, sem pedig a többi marketing eszközzel.

Nem probléma számunkra, ha egy teljes egészében kész, nyomdai anyagot küldesz nekünk, mi pedig csak gyártunk és esetlegesen még helyszínen szerelünk, de ha nulláról kell kezdeni a tervezést, akkor is maximálisan állunk a rendelkezésedre.

Ügyfeleink között pedig több olyan megrendelőkkel is büszkélkedhetünk, akik évről-évre mindig velünk dolgoztatnak, ennek köszönhetően jelen vagyunk munkáinkkal minden évben a különféle szakkiállításokon (KONSTRUMA), valamint napi szinten gyártunk olyan termék címkéket is, amelyeket a boltok polcain láthatsz viszont.

A különféle projekt munkákat pedig kifejezetten szeretjük, hiszen új kihívásokat tartogatnak számunkra, így pedig saját határainkat is feszegetni tudjuk.

A saját gépparknak köszönhetően pedig a valóban rövid határidők sem okoznak problémát, legyen szó kis formátumú nyomtatásról, vagy éppen több tíz négyzetméterről.