Plakát nyomtatás


A nyomtatott plakát rengeteg felületet izgalmassá tehet, hiszen remekül megállja a helyét kültéren és beltéren egyaránt. Emellett a minőségi alapanyagoknak köszönhetően igen csak él a rá nyomtatott grafika. Akár kampányok kommunikálására is kifogástalan lehet, kisebb, vagy akár nagyobb méretben, de ez mellett ha csak egy rendezvényre szeretnéd felhívni az emberek figyelmét, akkor is remek eszköz.

Mivel hagyományos plakát- vagy éppen tapéta ragasztóval könnyedén rögzíthető, így sokan az otthonukat, vagy éppen az irodájuk falát teszik vele egyedivé és feltűnővé, így pedig éveken keresztül remek díszítő eszköz.

Fontos, hogy amennyiben csak néhány terv rajzot szeretnél kinyomtatni, akkor is ezt az anyagot használjuk, ennek köszönhetően pedig könnyedén írhatsz rá, a 120 grammos vastagságnak köszönhetően pedig hosszú időn keresztül használhatod a munkád során.

Küldd el a nyomtatni kívánt anyagot e-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy hozd be adathordozón és pár napon belül már át is adjuk a kész nyomatot.