Tábla gyártás

A tábla egy igen sokszínű reklám eszköz, hiszen nem csak mutatós, de ez mellett maximális szinten képes felhívni az adott szolgáltatásra a figyelmet. Kisebb és nagyobb méretben egyaránt segítünk, azonban érdemes egy személyes találkozó keretében átbeszélni, hogy pontosan miről is van szó, hiszen így tudjuk a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldást kitalálni.

A habosított PVC lapra kasírozzuk fel a már kinyomtatott matricát, ennek köszönhetően pedig minőségi nyomatok készülhetnek. Természetesen minden, általunk felhasznált alapanyag teljes egészében kültéri, ennek köszönhetően pedig a táblák több éven keresztül elláthatják feladatukat. Az elkészített reklám eszközökre 1 év színtartóssági garanciát is vállalunk, amelyet az átadáskor egy garancia levéllel hitelesítünk.

Amennyiben pedig valóban tartóssá kell tennünk a nyomatokat, akkor egy plusz lamináló réteget kasírozunk fel rá, így nem csak karcálló lesz, de könnyedén letörölhetővé válik, amennyiben rongálás áldozatává esik. A fényes lamináló fólia pedig még impozánsabbá teszi a céges megjelenést.

Meglévő táblák átmatricázást is vállaljuk, viszont ebben az esetben érdemes előre egyeztetni, hiszen csakis előre megtisztított alapanyagok esetében tudunk az új nyomatokra garanciát vállalni.

Látogass el hozzánk személyesen, vagy kérj ajánlatot az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!