Grafikai tervezés

Minden nyomdai anyag akkor lesz tökéletes, ha megfelelő módon adjuk át az információkat. Éppen ezért, legyen szó névjegyről, szórólapról, vagy éppen céges bemutatkozó anyagról, biztos lehetsz benne, hogy nálunk megtalálod a megfelelő megoldást.

Minden esetben személyes találkozó keretében egyeztetünk, ennek köszönhetően pedig pontosan tudni fogjuk, hogy Te, mint megrendelő milyen elképzelésekkel rendelkezel.

Amennyiben pedig sikerült mindent megbeszélni, megkezdjük a munkát, amelynek a végeredményeként több stílusban is készítünk néhány tervet.

Elküldjük Neked az általunk készített anyagokat, majd miután kiválasztottad a számodra legjobb grafikát, haladunk tovább és elkészítünk minden grafikai anyagot, amire csak szükséged lehet.

Teljes logó - és arculat tervezést is vállalunk, de ha a meglévő logót szeretnéd modernebbé varázsolni, szintén állunk a rendelkezésedre.

Árajánlat kérés, időpont egyeztetés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.